Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα χάρη στη μικροενθυλάκωση και τη βελτιστοποίηση του μεγέθους των σωματιδίων

Η ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα διατροφής δεν έχει καμία σημασία αν αυτά καταστραφούν κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Όπως συμβαίνει με πολλά συστατικά, λόγω της παρουσίας ακόρεστων δεσμών στη μοριακή δομή του, το λυκοπένιο είναι ευαίσθητο στο φως, τη θερμότητα και τα οξειδωτικά, τα οποία αποικοδομούν τη θεραπευτική του αξία.

Η Lycored έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει μια μεθοδολογία μικροενθυλάκωσης όχι μόνο για τη διατήρηση της βιοδραστικότητας του λυκοπενίου αλλά και για τη βελτιστοποίηση της βιοδιαθεσιμότητάς του. Αυτή η συγκεκριμένη μεθοδολογία προστατεύει τα θρεπτικά συστατικά από την οξείδωση, τη θερμότητα και τις αλληλεπιδράσεις με άλλα βιοδραστικά συστατικά στη φόρμουλα του προϊόντος. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή προστατεύει από υπερδοσολόγηση (έτσι οι ενδείξεις της ετικέτας είναι ακριβείς), καλύπτει τις δυσάρεστες γεύσεις και οσμές και αυξάνει τη σταθερότητα και τελικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Μέσω της μικροενθυλάκωσης και του βελτιστοποιημένου μεγέθους των σωματιδίων του λυκοπενίου το συμπλήρωμα διατροφής από εκχύλισμα τομάτας της Lycored, επιτυγχάνει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα, μέσω της παρατεταμένης και ελεγχόμενης απελευθέρωσης των συστατικών στο σώμα. Αυτή η προσέγγιση βοηθά το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ιδιότητες που ενισχύουν την υγεία. Συνεπώς, τα επίπεδα λυκοπενίου στο πλάσμα μετά την απορρόφηση του εκχυλίσματος τομάτας της Lycored είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά άλλων προϊόντων που περιέχουν λυκοπένιο και που δεν έχουν υποβληθεί σε μικροενθυλάκωση και βελτιστοποίηση του μεγέθους των σωματιδίων.
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886