Ολόκληρο το μείγμα – όχι μόνο το λυκοπένιο

Το λυκοπένιο δεν είναι το μόνο θρεπτικό συστατικό που απαντάται στην ελαιορητίνη της τομάτας. Το βήτα-καροτένιο, το φυτοένιο, το φυτοφλουένιο, οι τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) και οι φυτοστερόλες είναι επίσης παρούσες. Σε πολλά συμπληρώματα που περιέχουν λυκοπένιο ως δραστικό συστατικό, αυτό το μίγμα φυτοθρεπτικών συστατικών συχνά αλλοιώνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκχύλισης και συχνά καταστρέφεται τελείως στην προσπάθεια διατήρησης μόνο του λυκοπενίου.

Με την κατοχυρωμένη μεθοδολογία εκχύλισης, η Lycored είναι σε θέση να διατηρήσει μια λεπτή ισορροπία και να ελέγξει τις αναλογίες μεταξύ του λυκοπενίου και των άλλων καροτενοειδών και στερολών που δρουν σε συνέργεια με το λυκοπένιο. Έτσι, το Lycored Nutrient Complex δεν περιλαμβάνει μόνο το λυκοπένιο, αλλά και όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά όπως φυτοένιο, φυτοφλουένιο, τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) και β-καροτένιο που βρίσκονται στην τομάτα, με εξαίρεση τη ζάχαρη και το νερό. Μαζί με το λυκοπένιο, αυτά τα φυσικά θρεπτικά συστατικά στηρίζουν το αντιοξειδωτικό σύστημα του οργανισμού καθώς προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Cardiovit διαφέρει από τα άλλα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο, επειδή περιέχει το πλήρες φάσμα των καροτενοειδών και των άλλων θρεπτικών ουσιών της τομάτας. Τα μόνα που λείπουν είναι το φυσικό νερό και η ζάχαρη της τομάτας. Μια κάψουλα Cardiovit – (συνιστώμενη ημερήσια δόση) - παρέχει το ισοδύναμο λυκοπενίου και άλλων θρεπτικών ουσιών τουλάχιστον 6 μεγάλων ώριμων τοματών.
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886